Total 0 DKK
Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK

Bikefit og cykeltilpasning ved Fusionsport

FUSIONSPORT BIKEFIT

Har du oplevet smerter i knæ, ryg eller nakke under cykelturen?

I FusionSport Aalborg og Holstebro laver vi Bikefit på landevejscykler, tri-cykler, mountainbikes og hverdagscykler men også spinningcykler.

Har du sovende hænder, fødder eller bliver følelses løs i skridtet, når du er ude at cykle, kan det skyldes din position på cyklen. Dette vil i mange tilfælde kunne afhjælpes med et Fusionsport BikeFit. Vi vil altid anbefale at få ens cykel tilpasset, da det hverken er behageligt eller sundt, at sidde på cykel der giver tryk på nerver, og nedsat blodgennemstrømning til dele af kroppen.

Som en del af et bikefit foretager vi en række målinger og en grundig gennemgang af din fysik. I analysen bliver du bl.a. målt på fleksibilitet, styrke, krumning, forskydning, evt. skader på muskler og knoglesvagheder.

Bikefit i Aalborg

FusionSport Aalborg har et dedikeret rum hvori der udføres Bikefit. Her finder man Anne, Danny og Kim, når de ikke er at finde i selve butikken. Tilsammen har Danny og Kim over 10 års erfaring med at lave Bikefits. Derudover er Kim også uddannet fysioterapeut, hvilket giver en større indsigt i grovere biomekaniske problemstillinger.

> BESTIL TID I AALBORG HER

Book en tid ved at ringe til os på 98101705 eller skriv til os på bikefitting@fusion-aalborg.dk med tidsbookning til bikefit i emnefeltet, så vil vi finde en tid til dig.

Kim kan supplerende til Fusionsport Bikefit, lægge Kinesio Tape, og har kurserne KT1 og KT2. Vi sælger derfor også Kinesio Tape i butikken, og har i øjeblikket Kinesio Tex Gold FP i farverne blå, pink og sort på lager.

Bikefit i Holstebro

Bikefit i Holstebro udføres af Claus, som har mere end 7 års erfaring med cykeltilpasning og bikefit. I Holstebro kan vi også supplere et bikefit med behandling ved Merete fra FUSIONSPORT fysioterapi.

> BESTIL TID I HOLSTEBRO HER

Book en tid ved at ringe til os på 97426484 eller skriv til os på holstebro@fusionsport.dk med tidsbookning til bikefit i emnefeltet, så vil vi finde en tid til dig.

Pris

Et FUSIONSPORT BIKEFIT koster 2000kr (cirka 3 timers varighed)

 


Sådan laver vi et Bikefit

 

FusionSport bikefit bygger på analyseprogrammet er udviklet af Dr. Andy Pruitt (Cyklingens biomekaniske guru) fra Boulder Center for Sports Medicine i USA. Dr. Andy Pruitt har igennem årerne har hjulpet mange professionelle cykelryttere og triatleter med at optimere og forbedre deres siddeposition på cyklen. Dr. Andy Pruitt står bla. også bag Specialized BG fit koncept, som en stor del af de professionelle cykelhold bruger til at sikre at rytterne har den optimale siddepossion på cyklen.

smerte cykling - bikefit